KARAMAN / MERKEZ - Karaman Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SONUÇLARI(TASLAK LİSTE) açıklanmıştır. Listelerdeki puanlara itiraz süreci başlamış olup itirazınızı bizzat kurumumuza yazılı olarak yapabilirsiniz. 18 – 21 Eylül 2023 tarihleri arasında taslak listelere itirazlar alınacaktır.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında kurumumuz bünyesinde mezunlara yönelik kurs başvurusu yapacak öğrencilerimiz aşağıda belirtilen klavuzu dikkatlice okuyarak e-devlet üzerinden kişisel şifreleriyle başvuru yapacaklardır. e devlet üzerinden yapılan başvurularda iletişim bilgilerinin (cep telefonu ve mail adresleri) mutlaka girilmesi gerekmektedir.Aday öğrencilerimizin dikkatine sunulur.

DYK KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Haz

Karaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme” haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında Taş Bina'da Görsel Sanatlar Sergisi açıldı.

May

Yaygın eğitim içeriklerinin dijital bir platformla elektronik ortama taşındığı HEMBA platformunda yer alan kurs ve seminerlerin içerikleri, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce hazırlandı. Platform sayesinde yılda yaklaşık 12 milyon kişinin yararlandığı Halk Eğitim Merkezlerindeki yüz yüze eğitimlerden daha fazla vatandaş faydalanabilecek. İlk etapta 100 kurs ve seminerin dijital içeriği hazırlanan platformda bu sayının zamanla artması hedefleniyor.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Karaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce kurum binamızda olmak üzere mahallelerdeki okullarda ihtiyaç sahibi depremzedeler için kıyafet dikimi çalışmalarına başlanmıştır. Görev alan öğretmenlerimize, usta öğretcilerimize, kursiyerlerimize, duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

21-27 Mayıs tarihleri arasında kurum müdür yardımcımız F.Mehmet YİĞİTOĞLU "Nitelikli Eğitimci  Nitelikli Yetişkin "başlıklı proje kapsamında 22/05/2022-18/05/2022 tarihleri arasında Macaristan'ın Budapeşte şehrinde  "İnsani Değerler Vakfında "projeyle ilgili eğitim çalışmalarına katıldı.Aldıkları eğitim sonrası Eoropas belgelerini teslim aldılar.

May